Webbinar 2017-03-18T16:08:33+00:00

WEBINAR

Nedan finner du intresseanmälan för information om våra
kostnadsfria webinars samt anmälan till kommande
webinars. Vi sänder live i realtid.

Innehåll publiceras nedan
Nästa webbinar
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

ALLMÄNT OM VÅRA WEBINARS

Kort informationsfilm 3 minuter

Lång informationsfilm – publiceras inom kort

KOMMANDE WEBINARS

Webinar den 27:e februari 2017

Anmälan till detta webinar

Webbinar - kostnadsfria

Intresseanmälan
  • Regler för intresseanmälan och deltagande

    Anmälan är inte bindande . Av respekt för samtliga deltagare värnar vi om att alla deltagare har hög integritet och ett genuint intresse att delta på ett professionellt och seriöst sätt. Vid webbinar med chat eller talfunktion kan du välja ditt användarnamn och inga andra uppgifter syns gentemot övriga deltagare men gentemot anordnaren kan du inte vara anonym. Vi förbehåller oss rätten att inte bjuda in deltagare samt avhysa redan inbjudna deltagare om oönskat beteende uppvisas.
  • Då behöver ha en valid e-mejl för inbjudan samt ett telefonnummer för eventuell kontroll att du är en seriös deltagare.
  • Innehåll och information

    Våra kostnadsfria webbinars anordnas i mån av intresse och tid. Vi förbinder oss inte till någon viss frekvens eller specifikt innehåll. För deltagande krävs dator, Ipad eller smartphone med internetuppkoppling. Webbinarens utförande och graden av hur deltagarna kan interageramed föreläsaren varierar beroende på typ och antal deltagare.Inbjudan med innehåll och instruktioner skickas normalt senast 10 dagar innan startdagen och antalet platser är normalt begränsade till mellan 20-50 deltagare per webbinar, tidigare anmälan ger förtur. Flera webbinar kan komma att anordnas vid stor efterfrågan. Avseende utbildningar erhålls intyg efter genomfört webbinar.

FÖRELÄSARE

Robert Dahlström

Kursledare

Robert är jurist med en jur. kand. från Stockholms universitet och har arbetat i närmre 15 år med juridik inom områdena bank, finans och försäkring.